BEMANNING

BEMANNING

Flexibel arbetsstyrka

Att ha tillgång till en flexibel arbetsstyrka som snabbt kan rycka in på lagret när den egna personalen inte räcker till är ovärderligt. Bemanning är också den perfekta lösningen för situationer som semester, tjänstledighet eller långvariga arbetstoppar där nyanställning inte är ett alternativ. 

Vi bemannar företag inom industri, teknik och handel med personal för lager och logistik. Det hjälper våra kunder att kunna hålla fast vid leveranskraven och lönsamhetsmålen i sin verksamhet. Våra arbetsledare går igenom behov och arbetsmetoder samt gör regelbundna besök för att följa upp samarbetet.  

Incorp behåller hela tiden arbetsgivaransvaret för den inhyrda personalen och sköter all administration kring löner, arbetsgivaravgifter och eventuella övriga avgifter.

Vill du prata bemanning direkt?


Kontakta då vår ansvarige för bemanningsfrågor

David Skoog

0322-64 23 27
david.skoog@incorp.se

Kontakta oss om bemanning


Vill du prata bemanning direkt?

Kontakta då vår ansvarige för bemanningsfrågor

David Skoog

0322-64 23 27
david.skoog@incorp.se

Kontakta oss om bemanning

Kontakta oss
  • Svedplan Industripark
    Brobackavägen 19
    Alingsås
  • 0322-64 23 20
  • info@incorp.se
Om oss

Incorp matchar människor med organisationer. Våra tjänster inom bemanning och lager hjälper företag att kontrollera kostnader, utveckla verksamheten och stärka konkurrenskraften. Vi vill växa tillsammans med våra kunder.

Auktorisationer & Certifieringar

bfa

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng