BEMANNING

BEMANNING

Hållbar bemanning när ni som bäst behöver den

Få företag har linjära behov av lagerpersonal utan ofta varierar behovet av personal över säsong. Tack vare att vi jobbar med flera olika branscher är chansen stor att vi kan hjälpa er med erfaren lagerpersonal som alla har erfarenhet av pack och plock på lager samt truckkort.

Erfarenhet

All vår bemanningspersonal genomgår lagerutbildning och har truckkörkort. I vårt eget tredjepartslager genomgår de en pack- och plockutbildning.

Flexibilitet

Ingen vecka är den andra lik – med vår personal får ni erfaren hjälp med lagerhantering när ni behöver den.

Kostnadseffektivitet

Ni betalar endast när ni har personal på plats. På så vis kan ni på ett enkelt sätt budgetera för personalkostnader och slippa överraskningar.

Anlita vår lagerbemanning – enkelt och tryggt.

Det ska vara enkelt att ta in extra personal. Incorp är medlem i branschorganisationen Kompentensföretagen, vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi följer alltid kollektivavtalen på marknaden. Följande tre steg är vår arbetsrutin.

1

2

3

Steg ett – Kundmöte med konsultchef

Vi tar ett förutsättningslöst möte ute hos er där vi går igenom era bemanningsbehov och presenterar vår lagerpersonal.

Steg två – Offert/ramavtal

Vi arbetar fram en offert och skriver ett ramavtal där bland annat arbetstider, pris och vilket kollektivavtal som gäller tydligt framgår.

Steg tre – Avrop mot ramavtal

När behovet uppkommer så avropar ni personal för lagerhantering i enlighet med ramavtalets priser och upplägg.

Vad menar vi med ”hållbar bemanning”?

Snabba förändringarna på marknaden kräver att man effektivt och enkelt kan balansera sin verksamhet. Vårt mål är att ni som kund ska kunna fokusera på din kärnverksamhet. Vi ser till att ditt lager har rätt bemanning.

Vi på Incorp har valt att fokusera på tre delmål i FN:s globala mål för hållbar utveckling. Vårt fokus ligger på mål 8, vilket innebär att vi verkar för en inkluderande och långsiktigt hållbar ekonomisk tillväxt samt full och produktiv sysselsättning med anständiga arbetsvillkor för alla.

Hur uppfyller vi delmål 8.5?

Hållbar bemanning är vårt sätt att stödja full och produktiv sysselsättning med anständiga arbetsvillkor för alla kvinnor och män, inklusive ungdomar och personer med funktionsnedsättning, samt lika lön för likvärdigt arbete då vi följer kollektivavtalen på marknaden.

Hur uppfyller vi delmål 8.6?

Bemanning av lager är ett välfungerande sätt för människor att komma ut på arbetsmarknaden och ledder på sikt till att den andel ungdomar, som varken arbetar eller studerar, minskar väsentligt.

Hur uppfyller vi delmål 8.8?

Vi skyddar arbetstagarnas rättigheter och främjar en trygg och säker arbetsmiljö genom att vara ett auktoriserat bemanningsföretag hos branschorganisationen Almega.

Nina Sjöö

Handledare

Om vad som skiljer just Incorp från andra aktörer och hur deras syn på personalen som en tillgång, snarare än en kostnad, utgör lite av kärnan i deras hållbarhetstänk.


Vilken är din bakgrund?

Jag började jobba när jag var 13 år och liksom många andra reste jag utomlands. Var au pair i USA i ett år. Har jobbat i många olika branscher som trafikskola, ungdomshem, rehabilitering, bensinmack och fabrik. Har även jobbat extra inom restaurang. Senast jobbade jag inom barnomsorgen men med stora barngrupper och för lite personal tyckte jag det var svårt att göra ett bra jobb.

Hur hittade du Incorp?

Jag råkade läsa om Incorp i en bilaga till Alingsås Tidning. Hade aldrig hört talas om företaget men ville prova något nytt och tyckte att det lät spännande. Har nu jobbat här i drygt ett år och det är alltid lika kul att komma till jobbet. Ingen dag är den andra lik och det passar mig!

Varför valde du att arbeta med lager/bemanning?

Jag har lång arbetserfarenhet av att möta människor. Här hjälper vi människor att få in arbetsrutiner i livet. Jag jobbar framför allt med tryck på arbetskläder åt kommuner och idag handleder jag även nya kollegor. Här finns både nytänkande och förtroende och man ges stor frihet under ansvar.

Vad är det bästa med jobbet?

Att varje dag kunna gå hem och känna att jag har gjort något bra, att vi alla har gjort vårt bästa. Det är viktigt att alla människor ges samma möjligheter och att alla mår bra. Vi känner oss delaktiga i arbetet och det märks att alla som jobbar här verkligen trivs.

Vad tror du skiljer Incorp från andra bemanningsföretag?

Vi är ofta ute och handleder vår personal så vi har nära kontakt med kunderna. Ingen skickas någonsin bara iväg på ett uppdrag. Alla som är uthyrda på bemanning har först arbetat här på vårt eget lager så vi känner varandra.

Har ni frågor om Incorps bemanning? Hör i så fall av er till David.

Vi börjar med ett första möte där vi får veta era behov och sedan återkommer vi med ett förslag på hur Incorp skulle kunna hjälpa till med personal och system.


Kontakta David direkt

Smarta tilläggstjänster till bemanning

Förutom lagerbemanning erbjuder vi även andra tilläggstjänster som kan utföras på plats eller på någon av våra lokaler.

Ekonomi & Administration

Allt från löpande bokföring till ekonomiska analyser och strategier.

Läs mer här
 • Löpande bokföring

 • Inköpsadministration

 • Lageradministration

 • Returhantering

 • Kundtjänst via ärendehanteringssystem

 • Kundtjänst via telefon

 • Arbetsledning

 • Arbetsrutiner

Förpackning & Montering (VAS)

Med våra tjänster inom förpackning och montering hjälper vi våra kunder att förädla sina produkter.

Läs mer här
 • Ompackning

 • Etikettering

 • Produktförädling

 • Containertömning

 • Pulverfyllning

 • Transfertryck

 • Montering av mekanik

 • Montering av elektronik

Kontakta oss
 • Administrativt kontor:
  Lärkvägen 4, 441 40 Alingsås
Om oss

Incorp matchar människor med organisationer. Våra tjänster inom bemanning och lager hjälper företag att kontrollera kostnader, utveckla verksamheten och stärka konkurrenskraften. Vi vill växa tillsammans med våra kunder.

Auktorisationer & Certifieringar

bfa

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng