OM OSS

OM OSS

Om oss

Namnet Incorp kommer från latinets incorporo som betyder ”införliva”, ”infoga” och ”förkroppsliga”. Likt våra medarbetare är varje pusselbit unik. Och när de sätts ihop bildar de en helhet. Vi tror på varje människas inbyggda förmåga och vilja att utvecklas tillsammans med andra. 

Sedan 2007 hjälper vi industri-, teknik-, grossist- och e-handelsföretag med bemanning och logistik. Ofta arbetar vi på plats i kundernas eget lager men vid behov kan arbetet även utföras i våra egna lagerlokaler. Våra flexibla tjänster hjälper dem att få kontroll över kostnaderna samtidigt som det stärker deras konkurrenskraft.   

Incorp matchar människor med företag och många av våra uppdrag pågår under lång tid. Det gör att våra medarbetare och våra kunder lär känna varandra vilket skapar trygghet och trivsel för båda parter. Våra arbetsledare gör regelbundna kundbesök för att följa upp och vidareutveckla samarbetet. Det gör att vi växer tillsammans med våra kunder.

Så här ser vi på hållbarhet


Vi på Incorp har valt att fokusera på delmål 8 av de globala målen eller de globala målen för hållbar utveckling, som är en del av Agenda 2030. Agenda 2030 innehåller de 17 globala målen för hållbar utveckling, som den 25 september 2015 antogs av FN:s generalförsamling i resolution A/RES/70/1, under namnet Transforming our world: the 2030 Agenda for Sustainable Development.

Mål 8 är att verka för en inkluderande och långsiktigt hållbar ekonomisk tillväxt, full och produktiv sysselsättning med anständiga arbetsvillkor för alla.

Kontaktpersoner

Anders Zandén

VD/Personal


David Skoog

Försäljning


Robert Eliason

Ekonomi


Nina Sjöö

Handledare


Emil Andersson

Produktion/lager


Emil Törnqvist

Ekonomi/Kundsupport


Kontakta oss
  • Administrativt kontor:
    Lärkvägen 4, 441 40 Alingsås
Om oss

Incorp matchar människor med organisationer. Våra tjänster inom bemanning och lager hjälper företag att kontrollera kostnader, utveckla verksamheten och stärka konkurrenskraften. Vi vill växa tillsammans med våra kunder.

Auktorisationer & Certifieringar

bfa

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng