REFERENSER

REFERENSER

Electrolux Filter AB

Utvecklar, producerar och distribuerar dammsugarpåsar till de flesta märken på marknaden. Påsarna exporteras till 150 länder med en försäljning av 50 miljoner produkter årligen. Incorp sköter dels manuell packning i kartonger, dels logistik i form av lastning, lagerhållning och plockning för vidare befordran till detaljhandeln och Electrolux centrallager.

”Vårt samarbete med Incorp har pågått i ett flertal år och de är en av våra mest pålitliga underleverantörer, varför jag ser ett växande samarbete – inte minst inom lager och logistik. Deras bemanning håller en konkurrenskraftig prisnivå och såväl servicen som kompetensen är vi mycket nöjda med. Att man sedan har en leveranssäkerhet som är nästintill 100%-ig gör ju inte saken sämre.”

Maria B Larsson
Inköpschef Electrolux Filter AB
Kontakta oss för en liknande lösning

Almedahls Alingsås AB

Levererar kvalitetstextilier till kommuner, tvätterier, hotell och sjukhus. Företaget hyr totalt 2 100 kvm för kontor och lagerverksamhet. Man har 16 medarbetare men vid toppar hyrs personal in från Incorp.

”Vi är mycket nöjda med våra lokaler som är både fräscha och ändamålsenliga. Jag tycker att det är mycket lokal för pengarna. Ytterligare en fördel är att vi vid arbetstoppar kan hyra in personal från Incorp, vilket underlättar för oss.”

Christian Lidborg
VD Almedahls Alingsås AB
Kontakta oss för en liknande lösning

Tergent AB/Infill AB

Familjeföretag som står för kunskap och innovation. Man utvecklar och marknadsför specialprodukter för jordbruk och grönytor samt villa och trädgård under egna varumärken. Incorp driftar maskinerna, det vill säga bemannar dem, leder produktionen och sköter logistiken. Uppdraget växer och på senare tid hanterar Incorp mycket av Tergents inköpsadministration.

”Incorp är lösningsorienterade och vi är väldigt nöjda med deras insats. Deras arbete håller hög kvalitet, rimligt pris och en god service i kombination med hög leveranssäkerhet, varför vi tror på en god utveckling i framtiden.”

Tom Brundin
VD Tergent AB
Kontakta oss för en liknande lösning
Kontakta oss
  • Administrativt kontor:
    Lärkvägen 4, 441 40 Alingsås
Om oss

Incorp matchar människor med organisationer. Våra tjänster inom bemanning och lager hjälper företag att kontrollera kostnader, utveckla verksamheten och stärka konkurrenskraften. Vi vill växa tillsammans med våra kunder.

Auktorisationer & Certifieringar

bfa

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng