JOBBA HÄR

JOBBA HÄR

Välkommen till oss på Incorp

Vi söker dig som är sugen på att pröva på något nytt och som vill jobba med något som får dig att växa som människa. Det finns inga särskilda krav på tidigare erfarenheter. Vi lär dig det du behöver kunna för jobbet och du kommer hela tiden ha möjlighet att lära dig mer. Här på Incorp kan alla växa utifrån sina egna förutsättningar. 

Alla ”Incorpare” är unika som individer. Men några saker har vi gemensamt: Vi är positiva, pålitliga, arbetsamma och kunniga. Det betyder att vi är stolta över det vi gör. Våra kunder och arbetskamrater vet att de alltid kan räkna med oss. Vi drivs av att varje dag göra små förbättringar och vi älskar att lära oss nya saker.

Sök jobb
Våra pusselbitar, ett gemensamt tankesätt

Våra fyra pusselbitar symboliserar inte bara våra tjänsteområden utan står även för de värdeord som genomsyrar vårt tänk, vår personal och hela vår organisation: Att vi alltid är positiva, pålitliga, arbetsamma och intresserade.

Incorp är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vår inriktning är personal och arbetsledning mot lager och administration.
Tjänsterna utförs ute hos kund eller i våra lokaler i Alingsås eller Göteborg
.

För att registrera ditt CV hos oss, klicka på ”Registrera konto”.

Just nu har vi följande lediga tjänster:

Lediga Jobb

Därför valde jag Incorp

Alex Kadro

Lager och montering


Vilken är din bakgrund?

Jag började jobba som skräddare när jag var 14 år. Det fortsatte jag med i fem år. Efter min militärtjänstgöring flyttade jag från Syrien till Cypern där jag fick jobb som målare. När jag 2013 ville flytta hem igen hade kriget brutit ut. Jag flydde via Egypten och Libyen och anlände med båt till Italien. Till Sverige kom jag i januari 2014.

Hur hittade du Incorp?

Jag talar fyra språk – kurdiska, arabiska, grekiska – och har lärt mig svenska på SFI. På asylboendet Höglunda i Gräfsnäs hjälpte jag nyanlända med tolkning. Jag jobbade också som målare och det var min förra chef som berättade om Incorp.

Varför valde du att arbeta med lager/bemanning?

Jag fick jobb på lagret och har jobbat med allt från lagersaldo till att fylla på pulver i förpackningar. Det är ett bra företag med bra arbetskamrater och en bra chef.

Vad är det bästa med jobbet?

Här får jag lära mig nya saker. Och jag kan hjälpa mina arbetskamrater med tolkning om det behövs. Mohammed och jag arbetar ute hos en av Incorps kunder där vi monterar fläktar, ventilation och aircondition. Jag tycker om att hjälpa människor och hoppas att en dag få jobba som arbetsledare.

Vad tror du skiljer Incorp från andra bemanningsföretag?

Jag tror att vi har en närmare kontakt med vår chef. Och 1–2 gånger i veckan är han ute och kollar läget hos kunderna. Det tycker jag är bra.

Nina Sjöö

Handledare


Vilken är din bakgrund?

Jag började jobba när jag var 13 år och liksom många andra reste jag utomlands. Var au pair i USA i ett år. Har jobbat i många olika branscher som trafikskola, ungdomshem, rehabilitering, bensinmack och fabrik. Har även jobbat extra inom restaurang. Senast jobbade jag inom barnomsorgen men med stora barngrupper och för lite personal tyckte jag det var svårt att göra ett bra jobb.

Hur hittade du Incorp?

Jag råkade läsa om Incorp i en bilaga till Alingsås Tidning. Hade aldrig hört talas om företaget men ville prova något nytt och tyckte att det lät spännande. Har nu jobbat här i drygt ett år och det är alltid lika kul att komma till jobbet. Ingen dag är den andra lik och det passar mig!

Varför valde du att arbeta med lager/bemanning?

Jag har lång arbetserfarenhet av att möta människor. Här hjälper vi människor att få in arbetsrutiner i livet. Jag jobbar framför allt med tryck på arbetskläder åt kommuner och idag handleder jag även nya kollegor. Här finns både nytänkande och förtroende och man ges stor frihet under ansvar.

Vad är det bästa med jobbet?

Att varje dag kunna gå hem och känna att jag har gjort något bra, att vi alla har gjort vårt bästa. Det är viktigt att alla människor ges samma möjligheter och att alla mår bra. Vi känner oss delaktiga i arbetet och det märks att alla som jobbar här verkligen trivs.

Vad tror du skiljer Incorp från andra bemanningsföretag?

Vi är ofta ute och handleder vår personal så vi har nära kontakt med kunderna. Ingen skickas någonsin bara iväg på ett uppdrag. Alla som är uthyrda på bemanning har först arbetat här på vårt eget lager så vi känner varandra.

Emil Törnqvist

Ekonomi/Kundsupport


Vilken är din bakgrund?

Direkt efter gymnasiet började jag plugga på högskola, trots att jag var skoltrött. Mitt mål var att läsa till byggingenjör men då jag har reumatiska problem orkar kroppen inte alltid riktigt med. Så jag hoppade av utbildningen.

Hur hittade du Incorp?

Det var via Arbetsförmedlingen som skulle hjälpa till med arbetsträning. Jag har alltid haft höga ambitioner men min sjukdom gör att kroppen ibland säger stopp. Då gäller det att vara kreativ och fundera på vad man skulle kunna jobba med. Jobbet är en stor del av livet så det är viktigt att man trivs. Och jag vill ha ett jobb med utmaningar och ansvar.

Varför valde du att arbeta med lager/bemanning?

Jag började på lagret och provade även på förpackning och montering. Har också arbetat som arbetsledare för 20 personer. Och jag har fungerat som outsourcad kundtjänst åt en av våra kunder. Men eftersom jag är bra på matematik fick jag rätt snart allt fler administrativa arbetsuppgifter.

Vad är det bästa med jobbet?

Möjligheten att få vidareutveckla sig. Idag ansvarar jag för kundsupporten samt hanterar tidsredovisning, löneadministration, order och fakturering. Och jag sköter kontakterna med Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Ekonomi är intressant så nu pluggar jag affärsredovisning och planerar att även lära mig bokföring.

Vad tror du skiljer Incorp från andra bemanningsföretag?

Flexibiliteten och närheten till kunderna. Andra bemanningsföretag har ingen egen produktion. Vi både förädlar och förmedlar människor. Nyckeln tror jag är att vi alltid lär känna folk innan de skickas ut. Då blir även personkemin rätt.

Kontakta oss
  • Administrativt kontor:
    Lärkvägen 4, 441 40 Alingsås
Om oss

Incorp matchar människor med organisationer. Våra tjänster inom bemanning och lager hjälper företag att kontrollera kostnader, utveckla verksamheten och stärka konkurrenskraften. Vi vill växa tillsammans med våra kunder.

Auktorisationer & Certifieringar

bfa

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till "tillåt cookies" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng